werkwijze

Bij Ademschat komen kinderen van 4 tot 16 jaar met of zonder hun ouders aan hun zijde. Ze hebben allemaal vragen over zichzelf en de wereld om hen heen. Ze zijn vanuit zichzelf op zoek naar antwoorden. Ademschat helpt hierbij. Passend  bij jou! Aan de keukentafel of onderzoekend buiten. Pratend, spelend, ontdekkend. Samen gaan we op zoek naar iets moois. Naar jouw eigen natuurlijk JIJ!

Wat wil het kind graag zelf versterken/ verbinden of herontdekken?
Tijdens de intake gaan we starten met een ontdekkingstocht. Wat is je vraag en wat heeft je tot zo ver gebracht.
Kies je eigen vertrek punt: ons eigen Theehuis, een stoere boomhut of liever het strandhuis?

Het theehuis is een goed startpunt als je even heldere gedachten wilt hebben over je herinneringen aan een bepaalde periode/moment en je afvraagt waar je gelukkig van wordt en waar je gezelligheid ervaren. De Thee staat al klaar ( of limonade als je dat lekkerder vindt ), met een mooi bosje bloemen bij mij of jou aan de keukentafel.

De boomhut is een goed startpunt als je behoefte hebt om door ervaring en beweging iets nieuws te leren. Vanuit een warme geborgen plek wilt ontdekken wat jouw plek is binnen het geheel. Als je oog hebt voor alles wat leeft en je misschien graag buiten bent of bij dieren, is dit het ideale startpunt. De thermoskan met chocomelk zit al in mijn rugtas, samen met een camera en tekenspullen. We gaan de natuur in of halen de natuur naar binnen.

Ruik je de zilte zeelucht? Dat zou zomaar kunnen als je als startpunt het strandhuis kiest. Aan het strand ervaar je vrijheid, met het zand tussen je tenen en je zakken vol schelpen. Hier wil je graag starten als je een reis naar binnen wilt maken en meer van jezelf wilt ontdekken. Wilt ontdekken wat jou zo sterk maakt dat je alle stormen kunt trotseren. We gaan je schatten zoeken en verzamelen. Tussendoor genieten we van de zon en de wind.

Vanuit het startgesprek bekijken we de AdemSchatkaart. Hierop staan vele bezienswaardigheden, oefenplekken, uitkijkpunten en uitrustplekken. Samen maken we een route die aansluit bij jouw vraag. Dat is dus voor iedereen anders.

Je bepaalt zelf of het een uitgestippelde route wordt of laat jij je liever verrassen? Het is jouw pad, ik volg!

We proberen erachter te komen wie je bent en wat je fijn vindt door je eigen pad op de schatkaart te kiezen. Laat je leiden door je hart, verdwaal of volg een uitgestippelde route. Het mag allemaal. Het maakt niet uit welke route je kiest. Op je eigen tempo vindt je altijd de sleutel van jouw schatkist!

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...